Gülsoy, Kadirli OSB Başkanı Nihat Karaaslan ve yönetim kuruluyla bir araya gelerek bölgenin sanayi potansiyelini ve gelişimini yerinde inceledi.

Seydi Gülsoy, Kadirli Organize Sanayi Bölgesi'ni Ziyaret Etti (1)Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Gülsoy, “Kadirli Organize Sanayi Bölgesi’nin sanayi potansiyelini ve gelişimini değerlendirmek amacıyla burada bulunuyoruz. İlçe Başkanımız Sn. Yalçıner Karakuş ve teşkilatımızla birlikte, Kadirli OSB Başkanı Sn. Nihat Karaaslan ve yönetim kurulu üyeleriyle yaptığımız görüşmeler, bölgemizin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak önemli bilgiler sundu,” dedi.

Burdur'da 200 milyon dolarlık yatırım hedefli içecek fabrikasının ilk fazı açıldı Burdur'da 200 milyon dolarlık yatırım hedefli içecek fabrikasının ilk fazı açıldı

Seydi Gülsoy, Kadirli Organize Sanayi Bölgesi'ni Ziyaret Etti (2)Gülsoy, Kadirli OSB'nin bölge ekonomisi için stratejik bir öneme sahip olduğunu ve sanayi alanındaki gelişmelerin yerel iş gücüne olumlu etkilerde bulunacağını ifade etti. Ayrıca, sanayi bölgesinin altyapı ve yatırımlarının gözden geçirileceğini ve gerekli desteklerin sağlanacağını belirtti.

Seydi Gülsoy, Kadirli Organize Sanayi Bölgesi'ni Ziyaret Etti (3)Ziyaret, sanayi potansiyelinin artırılması ve ekonomik kalkınmanın desteklenmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Gülsoy, sanayi yatırımlarının ve projelerinin desteklenmesinin devam edeceğini vurgulayarak, bölge halkının refahını artırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Editör: Resul Özdil