Asfalt Çalışmaları İle Trafik Düzenlemesi

AK Parti Osmaniye Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Seydi Gülsoy, Cumhuriyet Mahallesi'nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Seydi Gülsoy, Düziçi (6)İlçe Başkanı Mehmet Çillem, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Mustafa İba ve diğer yetkililerle birlikte yapılan bu incelemede, asfalt çalışmaları sayesinde bölgedeki ulaşımın daha konforlu ve düzenli hale geleceği belirtildi. Gülsoy, "Sözümüz Söz Düziçim! Sizler için hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Mardin’de 2015 Yılında Kaybolan 4 Yaşındaki Ecrin Tunç 9 Yıldır Bulunamıyor Mardin’de 2015 Yılında Kaybolan 4 Yaşındaki Ecrin Tunç 9 Yıldır Bulunamıyor

Seydi Gülsoy, Düziçi (5)Düziçi Hükümet Konağı ve Belediye Hizmet Binası İnşaatları

Gülsoy, Düziçi Hükümet Konağı ve Belediye Hizmet Binası inşaatlarını da ziyaret etti. Belediye Başkanı Mustafa İba'dan detaylı bilgi alan Gülsoy, her iki yapının da ilçeye modern bir görünüm kazandıracağını ve halkın hizmet alımını hızlandıracağını ifade etti.

Seydi Gülsoy, Düziçi (2)Yeni binaların, yerel yönetimlerin daha verimli hizmet sunmasına katkıda bulunacağına inandığını belirtti.

Seydi Gülsoy, Düziçi (7)TOKİ Konutları Projesindeki İlerleme

TOKİ tarafından gerçekleştirilen konut inşaatlarını da inceleyen Gülsoy, "Hali hazırda 1. etapta yapımı tamamlanan 540 konutumuz hazır, 2. etapta ise 680 konutun 340'ı tamamlandı" bilgisini paylaştı. Toplam 1220 konut içeren projede, tamamlanan konutların ilçeye büyük bir katkı sağlayacağını vurguladı.

Seydi Gülsoy, Düziçi (4)Seydi Gülsoy'un ziyaretleri, Düziçi halkını bölgedeki gelişmeler hakkında bilgilendirirken, AK Parti'nin yerel yönetimlerle iş birliği içinde projeleri hayata geçirmeye devam edeceğinin altını çizdi.

Seydi Gülsoy, Düziçi (8)Seydi Gülsoy, Düziçi (1)

Editör: Resul Özdil