Törende, Peksoy’un ailesi, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Şehit Polis Memuru Mustafa Peksoy, Kahramanmaraş’ta Düzenlenen Törenle Karşılandı (2)

Tören boyunca duygusal anlar yaşanırken, şehidimizin naaşı dualar eşliğinde karşılandı.

Şehit Polis Memuru Mustafa Peksoy, Kahramanmaraş’ta Düzenlenen Törenle Karşılandı (3)Kahramanmaraş’ta düzenlenen törene katılan yetkililer, Peksoy’un ailesine başsağlığı dileyerek, şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır temennilerinde bulundular.

Şehit Polis Memuru Mustafa Peksoy, Kahramanmaraş’ta Düzenlenen Törenle Karşılandı (4)Şehit Polis Memuru Mustafa Peksoy’un cenaze namazı, bugün ikindi namazına müteakip  Alanlı Mahallesi’nde kılınacak.

Şehit Polis Memuru Mustafa Peksoy, Kahramanmaraş’ta Düzenlenen Törenle Karşılandı (5)Cenaze törenine, şehidimizin ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.

Şehit Polis Memuru Mustafa Peksoy, Kahramanmaraş’ta Düzenlenen Törenle Karşılandı (6)Türkiye’nin dört bir yanından gelen taziye mesajları, Peksoy’un vatan sevgisi ve görev aşkıyla dolu yaşamını öne çıkarırken, Osmaniye halkı da kahraman evladını ebediyete uğurlamaya hazırlanıyor.

Şehit Polis Memuru Mustafa Peksoy, Kahramanmaraş’ta Düzenlenen Törenle Karşılandı (7) Şehidimizin acısı, tüm milletimizin yüreğinde derin bir yer edindi.

Şehit Polis Memuru Mustafa Peksoy, Kahramanmaraş’ta Düzenlenen Törenle Karşılandı (8)

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özçağdaş, Burdur'da konuştu: CHP Genel Başkan Yardımcısı Özçağdaş, Burdur'da konuştu:

Kaynak: Foto: Sosyal Medya