Ab Rulo Makine Hırdavat San. Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Nuri Besnek, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Reşat Nuri Besnek, mesajında, 30 Ağustos Zaferi'nin Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en büyük sembollerinden biri olduğunu belirtti.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Hatay'da "Türkiye'nin Huzuru Toplantısı"nda konuştu: İçişleri Bakanı Yerlikaya, Hatay'da "Türkiye'nin Huzuru Toplantısı"nda konuştu:

"102 yıl önce, şanlı ordumuzun ve aziz milletimizin büyük fedakarlıklarla kazandığı bu zafer, bizlere bağımsız ve özgür bir vatan bırakma kararlılığının en güçlü ifadesidir. Bugün, aynı ruh ve inançla ülkemizi daha ileriye taşımak için çalışmaya devam ediyoruz," diyen Besnek, Türk milletinin tarihten aldığı güçle geleceğe emin adımlarla yürüdüğünü vurguladı.

Reşat Nuri Besnek, mesajının sonunda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, İstiklal Mücadelesi’nin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve saygıyla anarken, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerle kutladı. "Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin," ifadeleriyle milletin birlik ve beraberlik içinde daha güçlü yarınlara ulaşacağına olan inancını dile getirdi.

Editör: Resul Özdil