Fenerbahçe, Derbide Galatasaray'ı Ağırlıyor: Tek Eksik ve Heyecan Dolu Bir Maç Bekleniyor Fenerbahçe, Derbide Galatasaray'ı Ağırlıyor: Tek Eksik ve Heyecan Dolu Bir Maç Bekleniyor

Osmaniye Belediyesi tarafından bu yıl 28’incisi gerçekleştirilen ‘Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği’nde düzenlenen Satranç Turnuvası’nı tamamlandı. Turnuvada derece giren öğrencilerin ödüllerini düzenlenen törenle Belediye Başkanı İbrahim Çenet verdi.

Reşat Gürel Satranç Turnuvasi’nda Dereceye Gi̇ren Öğrenci̇leri̇n Ödülleri̇ni̇ Başkan İbrahi̇m Çenet Verdi̇ (13)

Osmaniye’de düzenlenen en büyük kültürel etkinliklerden birisi olan Zorkun Yaylası Çocuk Şenliği’nin bu yıl 28’incisi gerçekleştiriliyor. Şenlik etkinlikleri çerçevesinde Şenlik Tepesi’nde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Osmaniye Satranç İl Temsilciliği’nin destekleriyle düzenlenen Reşat Gürel Satranç Turnuvası yapıldı. Turnuvaya katılım gösteren 8 yaş ve altı, 10 yaş ve altı, 12 yaş ve altı kategorilerde toplamda 53 sporcu kendi kategorilerinde derece elde edebilmek amacıyla kıyasıya yarıştı. Derin düşüncelerin sonunda yapılan hamlelerde zaman zaman çekişmeli anlar yaşanırken büyük bir sabır ve dikkatle hamlelerini yarıştıran sporcular izleyicilerin de büyük beğenisini topladı. Satranç sporunun yaygınlaşması ve yeni yeteneklerin keşfedilmesi amacını da taşıyan turnuvanın sonunda ödül töreni düzenlendi.

Reşat Gürel Satranç Turnuvasi’nda Dereceye Gi̇ren Öğrenci̇leri̇n Ödülleri̇ni̇ Başkan İbrahi̇m Çenet Verdi̇ (1)

Turnuvada 8 yaş ve altı kategoride Yusuf Atmaca birinci, Kerem Gözükara ikinci, Zümra Sohbet üçüncü, 10 yaş ve altı kategoride İlyas Asır Karaca birinci, Yavuz Selim Köse ikinci, Muhsin Hamza Coşkun üçüncü, 12 yaş ve altı kategoride Mehmet Eralp Fizan birinci, Salih Durmuşcan ikinci, Ali Osman Şen üçüncü oldu.

Reşat Gürel Satranç Turnuvasi’nda Dereceye Gi̇ren Öğrenci̇leri̇n Ödülleri̇ni̇ Başkan İbrahi̇m Çenet Verdi̇ (2)

Reşat Gürel Satranç Turnuvası’nda derece giren öğrencilere ödülleri ve hediyeleri Belediye Başkanı İbrahim Çenet, Belediye Başkanı İbrahim Çenet’in eşi Ebru Çenet, MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu, MHP Merkez İlçe Başkanı Bilal Çenet, Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanı Burak Bulut, KAÇEP Başkanı Ayşe Şahin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cemil Erkara ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

Reşat Gürel Satranç Turnuvasi’nda Dereceye Gi̇ren Öğrenci̇leri̇n Ödülleri̇ni̇ Başkan İbrahi̇m Çenet Verdi̇ (7)

Ödül töreni sonrasında konuşan Belediye Başkanı İbrahim Çenet, “Şenliğimiz başlaması olan kortej yürüyüşünde çocuklarımızla gençlerimizle coşkuyla yürüdük. Mehter Takımı’mızın verdiği konserle coşkumuz daha da arttı. Daha sonra Şenlik Tepesi’ne sizlerle buluşmak üzere geldik. Tabi çocukların coşkusu sevinci bambaşka. Şenliğimiz çerçevesinde düzenlediğimiz Reşat Gürel Satranç Turnuvası’nda çocuklarımız yarıştı. Kendi kategorilerinde dereceye giren çocuklarımızın ödül törenini düzenliyoruz. Dereceye giren çocuklarımızı tebrik ediyorum. Başarıları daim olsun.” dedi.

Editör: Rabia İlkay Yıldız