Real Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Güler, bu maçta ilk 11'de sahaya çıktı ve iki gol kaydederek büyük bir performans sergiledi. 19 yaşındaki Arda Güler, ligde bu sezon 4. kez ilk 11'de şans buldu ve ilk yarıda takımının iki golünü atarak toplam gol sayısını 6'ya yükseltti. Bu performansıyla Arda Güler, Real Madrid tarihinde en az dakikada en fazla gol atan futbolcu unvanını kazandı.

Montella: Önümüze yeni hedefler koyacağız... Pişmanlık duymuyorum Montella: Önümüze yeni hedefler koyacağız... Pişmanlık duymuyorum

Arda Güler (2)Ancak maçın sonucuyla ilgili bazı eleştiriler de yapıldı. Real Madrid'in ilk yarıyı 4-1 önde kapatmasına rağmen maçı berabere tamamlaması, Norveçli futbolcu Alexander Sorloth'un Villarreal adına kaydettiği gollerle öne çıkan detaylar arasında yer aldı.

İspanyol basını, Real Madrid'in teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin şampiyonluğun garantilenmesinden sonra maça yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktığını ve bu durumun maçın seyrini etkilediğini belirtti.

Arda Güler (1)Maç sonunda Real Madrid 94, Villarreal ise 52 puanda kaldı. Real Madrid şampiyonluk sevinci yaşarken, Villarreal sezonu 8. sırada tamamladı.

Arda Güler'ün gösterdiği performans ve Villarreal ile Real Madrid arasındaki çekişmeli maç, futbolseverlerin dikkatini çekti.

Editör: Resul Özdil