Op. Dr. Eren Hüzmeli, Sosyal Medya Hesabında Osmaniye'yi Övdü

Osmaniye Devlet Hastanesi'nde kısa süre önce göreve başlayan  Op. Dr. Eren Hüzmeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Osmaniye'deki yeni görevine hızlıca alıştığını ve çevre illerden gelen hastaların ilgisinden memnuniyet duyduğunu belirtti.

Op. Dr. Eren Hüzmeli, Osmaniye'ye çabuk uyum sağladığını vurguladığı paylaşımında, "Ameliyatlara başladım. Her şey yolunda, tıkırında gidiyor. Çevre illerden bir sürü hasta geliyor. Hatay’dan özellikle," ifadelerini kullandı. Hastanenin sunduğu imkanlardan oldukça memnun olduğunu belirten Hüzmeli, "En güzel yanlarından biri de sabah akşam fıstık yiyorum" sözleriyle Osmaniye’nin ünlü fıstığından duyduğu memnuniyeti esprili bir dille paylaştı.

Doktor-2

Adana'da Narin Güran'ın anısına fidan dikildi Adana'da Narin Güran'ın anısına fidan dikildi

Hüzmeli, Osmaniye’ye faydalı olacağına inandığını dile getirirken, çevre illerden gelen hastaların ilgisini görmekten büyük bir gurur duyduğunu ifade etti. "Dün Samandağ, Defne, Kırıkhan, İskenderun, Erzin ve Dörtyol’dan hastalarımız geldi, detaylı muayenelerini yaptım, ikisine de ameliyat önerdim. Onca kilometre yol yapıp gelen hemşehrilerimin ilgisini ve teveccühünü görmek benim açımdan gurur verici," diyen Hüzmeli, Osmaniye Devlet Hastanesi'nin diğer hekimlerinin de oldukça kalifiye ve başarılı olduğunun altını çizdi.

Eren Huzmelijpg-1

Depremden olumsuz etkilenen çevre illere de fayda sağlamak istediklerini belirten Hüzmeli, Osmaniye Devlet Hastanesi'nin imkanları ve hekim kadrosuyla bölge halkına en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğini ifade etti. Hüzmeli’nin bu paylaşımları, hem Osmaniye’de hem de çevre illerde büyük bir ilgiyle karşılandı.

Editör: Rabia İlkay Yıldız