Yangın, kısa sürede kamyonun dorsesini sararken, olay yerine hızla intikal eden Kadirli Belediyesi itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Ekiplerin yoğun çabaları sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili incelemeler sürüyor.

Osmaniye'de Tavuk Yüklü Kamyonda Yangın (4)Kamyon şoförü, yangını fark ettikten hemen sonra itfaiyeye haber verdiğini belirterek, "Yangının nasıl başladığını anlamadım. Bir anda alevler yükseldi. İtfaiye ekipleri hızla gelerek yangını söndürdü" dedi.

Yangın sırasında bazı tavukların telef olduğu, diğerlerinin ise itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kurtarıldığı bildirildi. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, kamyon ve yükte maddi hasar meydana geldi.

Narin’in Annesinden Diş Örneği Alınacak Narin’in Annesinden Diş Örneği Alınacak

Osmaniye'de Tavuk Yüklü Kamyonda Yangın (3)Yetkililer, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışmaların devam ettiğini ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

Osmaniye'de Tavuk Yüklü Kamyonda Yangın (2)Osmaniye-Kadirli-Sumbas karayolu yangın nedeniyle bir süre trafiğe kapatıldı, ancak yangının söndürülmesinin ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

Osmaniye'de Tavuk Yüklü Kamyonda Yangın (3) İtfaiye ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi, daha büyük bir felaketin önüne geçti. Ersin Şimşek 

Editör: Resul Özdil