Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Osmaniye Belediye Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen "GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları" açılış töreni, 27 Haziran 2024 Perşembe günü saat 18:30'da Merkez Atletizm Pisti'nde gerçekleşecek. Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, tüm Osmaniye halkını bu anlamlı törene katılmaya davet ediyor.

Spor Herkes İçin

Bu etkinlik, çocuklar ve gençler için çeşitli spor dallarında eğitim alma fırsatı sunarken, engelsiz spor okullarıyla da engelli bireylerin spor yapabilmesini teşvik ediyor. Açılış töreninde karate, futbol, voleybol, okçuluk ve hentbol gibi çeşitli spor dallarında eğitim verecek olan okulların tanıtımı yapılacak. Sporun birleştirici ve sağlığı destekleyici gücünü vurgulayan bu projede, tüm çocukların ve gençlerin spor yapma hakkına sahip olduğu mesajı veriliyor.

Gsb Spor Okulları Davetiye2

Toplumun Her Kesimine Hitap Ediyor

Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, etkinliğin sadece spor yapmayı teşvik etmekle kalmayıp, aynı zamanda sosyal sorumluluk bilincini de arttırmayı hedeflediğini belirtti. Vali Yılmaz, "Spor okullarımızla gençlerimizi spora yönlendirirken, engelsiz spor okullarımızla da engelli bireylerimizin spor yapabilmelerini sağlıyoruz. Herkesi bu güzel açılış törenimize katılmaya davet ediyorum" dedi.

Etkinlik Detayları

Kadınlarda tehlikeli üç önemli kanser Kadınlarda tehlikeli üç önemli kanser
  • Tarih: 27 Haziran 2024, Perşembe
  • Saat: 18:30
  • Yer: Merkez Atletizm Pisti

Tüm Osmaniye halkı, bu anlamlı etkinliğe davetlidir.

Editör: Fatma Hakkoymaz Şimşek