Osmaniye'nin Düziçi İlçesinde Kanlı Olay

Osmaniye'nin Düziçi ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde gerçekleşen bir sokak düğününde silahlı kavga çıktı. İki grup arasında çıkan tartışmanın büyüyerek silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu, 26 yaşındaki Samet Avcıtürk tabancayla vuruldu ve hayatını kaybetti.

8 Yaşındaki Narin’in Ölüm Nedeni Belli Oldu: Boğularak Hayatını Kaybetti 8 Yaşındaki Narin’in Ölüm Nedeni Belli Oldu: Boğularak Hayatını Kaybetti

Saldırgan Kaçtı

Kimliği henüz belirlenemeyen bir saldırgan, evli ve bir çocuk babası olan Samet Avcıtürk’ü tabancayla vurarak olay yerinden kaçtı. Olayın ardından çevre sakinleri durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Hastanede Yapılan Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Avcıtürk, ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen, genç adam kurtarılamadı. Avcıtürk’ün cenazesi, otopsi işlemleri için morga kaldırıldı.

Polis, Şüpheliyi Arıyor

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Şu ana kadar herhangi bir gözaltı gerçekleşmezken, olayla ilgili gelişmelerin takip edileceği bildirildi.

Editör: Haber Merkezi