Cuma: Açık ve Güneşli

Bugün Osmaniye'de hava durumu açık ve güneşli olacak. Gün boyunca sıcaklık 29°C civarında seyredecek. Güneşli ve güzel bir gün geçirmek için ideal bir hava bekleniyor.

Cumartesi: Hafif Yağmur ve Sıcaklık Artışı

Cumartesi günü sıcaklık artışıyla birlikte 32°C'ye ulaşacak. Ancak öğleden sonra hafif yağmur bekleniyor. Hafta sonu planlarınızı yaparken yağmur ihtimalini göz önünde bulundurmanızda fayda var.

Osmaniye Yagmur Aa 2029591Pazar: Hafif Yağmur Devam Ediyor

Pazar günü de hafif yağmur etkisini sürdürecek. Sıcaklık 30°C civarında olacak. Dışarıda zaman geçirmeyi planlayanlar, yanlarına bir şemsiye almayı unutmamalı.

Pazartesi: Yağmur ve Yüksek Sıcaklık

Pazartesi günü, yağmur yağmaya devam edecek ve sıcaklık 33°C'ye kadar çıkacak. Hafta başında nemli ve sıcak bir hava Osmaniye'de etkili olacak.

Yağmur (1)-1

Salı: Sıcaklık Artışı ve Yağmur

Salı günü yağmurun etkisi sürecek ve sıcaklık 34°C'ye ulaşacak. Haftanın ikinci gününde de serinletici yağmurlar devam ederken, sıcaklık artışı hissedilecek.

Traktörle, otomobil çarpıştı:  3 yaralı Traktörle, otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Önümüzdeki günlerde Osmaniye'de hava durumu, sıcaklık artışı ve hafif yağmur ile şekillenecek. Cuma günü açık ve güneşli bir hava beklenirken, hafta sonu ve haftanın ilk günlerinde hafif yağmur ve yüksek sıcaklıklar etkili olacak. Planlarınızı yaparken hava durumunu göz önünde bulundurmayı unutmayın.

Editör: Resul Özdil