GÜNCELLEME - Mersin'de emekli öğretim görevlisinin ölü bulunmasıyla ilgili oğlu tutuklandı GÜNCELLEME - Mersin'de emekli öğretim görevlisinin ölü bulunmasıyla ilgili oğlu tutuklandı

İlçelere göre belirlenen saat aralıklarındaki kesintiler, vatandaşları olumsuz etkileyebilir.

Toroslar Elektrik tarafından yapılan açıklamaya göre, şebeke yenileme, bakım çalışmaları ve arıza giderme işlemleri kapsamında Osmaniye ilinin çeşitli ilçelerinde elektrik kesintileri gerçekleştirileceği bildirildi. Bu kesintilerin nedeniyle, özellikle planlı kesinti saatleri içerisinde elektrik kullanımında kısıtlamalar yaşanabilir.

Osmaniye'de elektrik kesintilerinin yaşanacağı bölgeler ve detaylı saat bilgileri, Toroslar Elektrik'in resmi kanallarından veya ilgili yerel yönetimlerden öğrenilebilir. Vatandaşların, kesinti sürelerince gerekli tedbirleri alarak mağduriyet yaşamamaları için dikkatli olmaları önem taşıyor.

17 Haziran Pazartesi günü planlanan kesintiler öncesinde, Toroslar Elektrik'in resmi internet sitesi ve müşteri hizmetleri numaraları üzerinden güncel bilgilerin takip edilmesi gerekmektedir. Elektrik kesintileri ile ilgili detaylar ve güncellemeler için vatandaşların bilinçli olmaları ve gerektiğinde önlemler almaları önem arz etmektedir.

Editör: Resul Özdil