Geçtiğimiz günlerde evinde çorba içtikten sonra fenalaşarak hayatını kaybeden Mehmet Yörük'ün (53) cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Cinayeti, eşi Sebile Yörük canlı yayında itiraf etti.

Narin Güran Cinayetinde Şok Edici Detaylar: Akrabalar Sistematik Delil Karartma Yaptı Narin Güran Cinayetinde Şok Edici Detaylar: Akrabalar Sistematik Delil Karartma Yaptı

CinayetOlay, Mehmet Yörük'ün ani ölümünün ardından büyük oğlu Ömer Furkan Yörük’ün, Müge Anlı’ya başvurmasıyla gündeme geldi. Aile, Sebile Yörük ve sevgilisi Mustafa Samagan’ın iş birliği yaptığından şüpheleniyordu. Programda yapılan sorgulama sırasında Sebile Yörük, Mustafa Samagan'ın kendisini uygunsuz fotoğraflarla tehdit ettiğini ve kocasını öldürmek zorunda kaldığını itiraf etti.

Müge Anlı'da Şok İtiraf! Mehmet Yörük'ün Ölümü Cinayet Çıktı (16)Sebile Yörük, canlı yayında yaptığı açıklamada, "Mustafa, getirdiği suyu Mehmet'e içirmemi istedi, çocuklara o suyu içirmememi tembihledi. Mustafa'nın getirdiği suyu yaptığım tarhana çorbasına katıp Mehmet'e içirdim," dedi. Bu itiraf, stüdyoda büyük bir şok yarattı.

Müge Anlı'da Şok İtiraf! Mehmet Yörük'ün Ölümü Cinayet Çıktı (2)Sebile Yörük'ün itiraflarının ardından polis ekipleri yayını ihbar kabul ederek, Müge Anlı stüdyosuna geldi ve Sebile Yörük ile Mustafa Samagan'ı canlı yayında gözaltına aldı. Mustafa Samagan ise suçlamaları reddetti.

Müge Anlı'da Şok İtiraf! Mehmet Yörük'ün Ölümü Cinayet Çıktı (9)Müge Anlı, bugüne kadar 230 cinayeti çözüme kavuşturmasıyla tanınan programında bir kez daha önemli bir olaya ışık tutmuş oldu. Olay, Osmaniye'de büyük yankı uyandırdı ve soruşturmanın derinleştirilmesi bekleniyor.

Editör: Resul Özdil