Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından Türkiye Çevre Haftası dolayısıyla düzenlenen “Doğayı Korumak Elimizde” temalı programa katıldı. Programa Vali Yardımcıları Aziz Onur Aydın ve Yunus Emre Şahin ile kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri de katılım gösterdi.

Vali Erdinç Yılmaz Doğa (2)

Etkinlikte, Vali Yılmaz ve Çamlıkevler İlkokulu öğrencileri, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü bahçesinde, eski telefon direklerinin geri dönüştürülmesiyle ahşap malzemelerden imal edilen “Sıfır Atık’la Doğayı Korumak Elimizde” temalı Çevre Anıtı’nın açılışını gerçekleştirdi. Vali Yılmaz, açılış sırasında yaptığı konuşmada, “Sıfır Atıkla Doğayı korumak elimizde diyoruz. Bugün çocuklarımızla doğanın korunmasının çok kıymetli olduğu bilinciyle bu çalışmayı yaptık. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğümüze yaptıkları bu anlamlı çalışmadan dolayı teşekkür ediyoruz. Çevre Haftamız kutlu olsun.” dedi.

Vali Erdinç Yılmaz Doğa (3)

Etkinlik kapsamında Mithat Paşa İlkokulu öğrencilerinin geri dönüşüm sergisini de ziyaret eden Vali Yılmaz, öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.

Vali Erdinç Yılmaz Doğa (4)

Muhabir: Enes Şimşek