Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, görev süresinin uzatılmasına ilişkin yayımladığı mesajla Osmaniye halkına seslendi. Vali Yılmaz, Osmaniye'ye hizmet etmeye devam edecek olmanın kendisi için büyük bir onur ve mutluluk olduğunu belirtti.

Vali Yılmaz’ın mesajında şu ifadeler yer aldı: "Şehitler diyarı yiğit Osmaniye'm, sana hizmete devam edecek olmanın büyük bir heyecanı ve mutluluğu içindeyim. Görev yaptığım süreçte; pandemilerin en korkunçlarından birini, yangınlar, fırtına ve asırların en büyük kara depremini yaşadık. Yiğit Osmaniye'min asil insanlarının büyük bir dayanışması ile birlikte aştık. Şunu sana çok açık yüreklilikle ifade etmek isterim ki; sana sevdam çok büyük Osmaniye'm. Hep çok çalışacağım."

Vali Yılmaz, Osmaniye halkına minnettar olduğunu dile getirirken, Osmaniye’ye olan sevgisini vurguladı. Ayrıca, görevine devam etmesini sağlayan devlet büyüklerine olan şükranlarını şu sözlerle dile getirdi: "Osmaniye'mize vali olarak atamamızı yapan, devam etmemizi sağlayan kıymetli büyüklerime sonsuz şükran duyguları içinde minnettarım. Allah'ım mahcup etmesin."

Saimbeyli'de İlköğretim Haftası kutlandı Saimbeyli'de İlköğretim Haftası kutlandı

Halkın desteği ve duasının kendisini her zaman güçlü tuttuğunu belirten Vali Yılmaz, Osmaniyelilere layık olmaya çalışacağını belirterek sözlerini tamamladı.

Vali Yılmaz’ın bu samimi mesajı, Osmaniye halkında büyük bir memnuniyet yarattı. Sosyal medyada ve çeşitli platformlarda vatandaşlar, Vali Yılmaz’ın Osmaniye’ye yaptığı hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve kendisinin görevine devam edecek olmasından dolayı mutluluklarını paylaştılar.

Erdinç Yılmaz X Hesabı

Editör: Mustafa Düzenli