Rabia İlkay Yıldız’a Sabır Gazetesi'nden Başarı Belgesi
Genç Gazeteci Adayının Başarısı Tescillendi
Sabır Gazetesi Osmaniye İl Bürosu, Mersin Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencisi Rabia İlkay Yıldız’a başarı belgesi verilmesi için düzenlenen törene ev sahipliği yaptı. Stajyerliğini başarıyla tamamlayan Yıldız, gazetecilik alanındaki özverili çalışmaları ve performansıyla takdir topladı.

Törende Duygusal Anlar
Törene, Sabır Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ersin Şimşek, Yazı İşleri Müdürü Resul Özdil, gazeteciler Bekir Burak Canbolat, Aynur Çardak ve Mustafa Düzenli'nin yanı sıra Rabia İlkay Yıldız’ın ailesi ve arkadaşları da katıldı. Tören sırasında konuşma yapan Ersin Şimşek, Yıldız’ın staj sürecindeki üstün performansından övgüyle bahsetti.

Whatsapp Image 2024 08 08 At 5.10.04 Pm-1

Şimşek, “Rabia, bizimle yaklaşık bir ay süre geçirdi. Bu süre zarfında mesleğin içinde yıllarca çalışan muhabirler gibi haberin peşinden koştu, yazdı ve fotoğraf çekti. Standart stajyer öğrencilerin aksine, gazeteciliğin mesleki kazanımlarını öğrenmek için canla başla çalıştı. Elbette her stajyerimize teşekkür belgesi vermiyoruz. Ama Rabia, gösterdiği performans, azim ve kararlı yapısı ile bu belgeyi hak etti. Kendisine şimdiden mesleğinde başarılar diliyoruz. İleride onu çok daha iyi yerlerde görmeyi umut ediyoruz” dedi.

Whatsapp Image 2024 08 08 At 5.09.49 Pm

Yıldız’dan Teşekkür ve Geleceğe Dair Umut Dolu Sözler
Başarı belgesini alan Rabia İlkay Yıldız, Sabır Gazetesi’nde stajyerlik yapmanın kendisi için büyük bir fırsat olduğunu belirtti. Yıldız, “Hayatım boyunca bana rehberlik edecek hem mesleki hem de hayata dair bilgileri uygulamalı olarak gördüğüm Sabır Gazetesi, bundan sonraki meslek hayatımda da ayrı bir yeri olacak. Burada öğrendiklerim meslek ışığım olacak ve asla unutmayacağım” diyerek duygularını ifade etti.

Yıldız, törende yapılan konuşmalardan ve kendisine gösterilen ilgiden dolayı mutluluğunu dile getirerek, “Bu güvene layık olmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

Whatsapp Image 2024 08 08 At 5.09.29 Pm

Tören Pasta Kesimi ve Fotoğraf Çekimi ile Sona Erdi
Törende, başarı belgesini almasının ardından Rabia İlkay Yıldız, kendisi için hazırlanan pastayı kesti. Pasta kesimi sırasında duygusal anlar yaşayan Yıldız, mutluluğunu ailesi ve arkadaşlarıyla paylaştı. Tören, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Törenin ardından katılımcılar, Rabia İlkay Yıldız’ın gelecekteki kariyerine olan güvenlerini dile getirerek, genç gazeteci adayına başarılar dilediler.

Çapar Hukuk Bürosu Coşkulu Bir Törenle Açıldı Çapar Hukuk Bürosu Coşkulu Bir Törenle Açıldı

Bu anlamlı tören, Rabia İlkay Yıldız’ın gazetecilik kariyerine adım attığı ilk önemli noktalardan biri olarak hafızalarda yer aldı. Sabır Gazetesi, genç yeteneklere verdiği desteği bir kez daha gösterirken, Rabia İlkay Yıldız’ın gelecekteki başarıları için de umut dolu mesajlar verdi.

Whatsapp Image 2024 08 08 At 5.09.51 Pm

Editör: Resul Özdil