Bakan Ersoy: “Antalya’ya gelen turist sayısı 15 milyonu aştı, yüzde 8’lik artış sağladık” Bakan Ersoy: “Antalya’ya gelen turist sayısı 15 milyonu aştı, yüzde 8’lik artış sağladık”

AK Parti Osmaniye Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Derya Yanık, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberi üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Yanık, mesajında ihanetin asıl bedelinin hesap vereceği ahiret mahkemesine atıfta bulunarak şunları söyledi:

"İhanet şebekesinin elebaşı öldü. Bizim arzumuz, bu dünyada yargılanması idi. Şimdi Mahkeme-i Kübra'da, aziz milletimize yaptığı ihanetin ve tüm şehitlerimizin hesabını verecek. Artıklarıyla mücadelemiz, aynı kararlılıkla sürecek."

derya yanık twitterDerya Yanık’ın bu açıklaması, sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, AK Parti’nin FETÖ ile mücadelesinin kesintisiz süreceğine dair bir mesaj olarak değerlendirildi. Gülen'in ölümü, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından örgütle mücadele eden birçok kesim tarafından da benzer ifadelerle yorumlandı.

AK Parti’nin yetkilileri ve milletvekilleri, sürecin yalnızca örgüt elebaşının ölümüyle sınırlı kalmayacağına, örgütün kalan unsurlarına karşı da kararlılıkla devam edeceğine vurgu yapıyor.

Editör: Rabia İlkay Yıldız