Dr. Fevzi Yavuzyılmaz Kimdir?

Osmaniye'de gönüllü gençler çevre temizliği yaptı Osmaniye'de gönüllü gençler çevre temizliği yaptı

1973 yılında Trabzon Vakfıkebir’de doğan Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, 2001 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Eğitim hayatına İstanbul Esenyurt Üniversitesi'nde Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği alanında Yüksek Lisans yaparak devam etti. Yavuzyılmaz, Rize, Ankara ve Trabzon’da Acil Servis Hekimi ve Aile Hekimi olarak görev yaptı ve Trabzon’da birçok spor organizasyonunda yöneticilik yaptı.

Dr. Yavuzyılmaz’ın sağlık kariyeri, 2010 yılında Trabzon/Düzköy Devlet Hastanesi Kurucu Başhekimi olarak başladı. Ardından sırasıyla Trabzon/Akçaabat Kurucu İlçe Sağlık Müdürü (2012), Trabzon/Ortahisar Kurucu İlçe Sağlık Müdürü (2014), Aydın Halk Sağlığı Müdürü (2016), Gümüşhane İl Sağlık Müdürü (2017), Aydın İl Sağlık Müdürü (2017) ve Balıkesir İl Sağlık Müdürü (2019) olarak çeşitli görevlerde bulundu.

Son olarak 21 Ekim 2020 tarihinde Bursa İl Sağlık Müdürü olarak atanmış olan Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, şimdi Osmaniye İl Sağlık Müdürü olarak göreve başlayacak. Evli ve bir çocuk babası olan Yavuzyılmaz’ın, Osmaniye’de sağlık hizmetlerinin kalitesini artırma ve bölgedeki sağlık altyapısını güçlendirme yönündeki katkıları merakla bekleniyor.

Editör: Resul Özdil