Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzedeler için yapılan 512 konutun inşa çalışmaları hızla devam ediyor. Vali Erdinç Yılmaz, projenin detaylarını paylaşarak, aralık sonunda tamamlanacak olan 7 bloktaki 98 konutun hak sahiplerine teslim edileceğini belirtti.

Osmaniye ve Bölge Genelinde Hava Durumu: Meteoroloji Uyarısı ve Beklenen Yağışlar Osmaniye ve Bölge Genelinde Hava Durumu: Meteoroloji Uyarısı ve Beklenen Yağışlar

Yılmaz, "Nisan'a kadar ise buradaki tüm blokların yapımı tamamlanacak ve toplamda 512 konut depremzedelere teslim edilmiş olacak." şeklinde konuştu.Konutların yüksek standartlarda ve lüks olarak inşa edildiği vurgulanırken, Yeşilyurt Mahallesi'nde zemin +3 ve +4 kattan oluşan konutların sona gelinen aşamada olduğu bilgisi paylaşıldı. Yılmaz, "Depremzede vatandaşlarımızın kalıcı konutlarına bir an evvel kavuşması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah yıl sonunda 98 konutumuzu teslim etmiş olacağız." ifadeleriyle projenin önemine dikkat çekti.