Galatasaray, Çaykur Rizespor’u Ağırlıyor: Maç Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor’u konuk ediyor. Yeni transferlerle kadrosunu güçlendiren sarı-kırmızılılar, bu karşılaşmada galibiyet serisini sürdürmek istiyor. Maç 14 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de RAMS Park’ta oynanacak ve Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

İki Takımın Son Durumu

Galatasaray, Süper Lig’de oynadığı 3 maçın tamamını kazanarak 9 puan topladı ve bir maç eksiğiyle lider Fenerbahçe’nin hemen arkasında, 2. sırada yer alıyor. Sarı-kırmızılı takım, Çaykur Rizespor karşısında da galip gelerek galibiyet serisini devam ettirmek istiyor. Çaykur Rizespor ise sezonun ilk 4 haftasında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 4 puanla 12. sırada bulunuyor.

Galatasaray’da İki Önemli Eksik

Sarı-kırmızılı ekipte, sakatlıkları bulunan Mauro Icardi ve Hakim Ziyech, Çaykur Rizespor karşısında forma giyemeyecek. Adana Demirspor karşılaşmasında sakatlanan Icardi ve Fas Milli Takımı'nın Lesotho ile oynadığı maçta sakatlanan Ziyech, bu maçta takımını yalnız bırakacak.

İcardi Ziyech

24. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası heyecanı başlıyor 24. Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası heyecanı başlıyor

Osimhen İlk Maçına Çıkabilir

Galatasaray'ın İtalyan ekibi Napoli’den kiraladığı dünyaca ünlü golcü Victor Osimhen, teknik direktör Okan Buruk’un görev vermesi halinde Çaykur Rizespor karşısında sarı-kırmızılı formayla ilk maçına çıkabilir. Ayrıca, Senegal Milli Takımı'nın Burundi ile oynadığı maçta sakatlanan Ismail Jakobs'un durumu maç saatinde belli olacak.

Osimhen

Maç Yayın Bilgileri

Galatasaray-Çaykur Rizespor maçı, 14 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de RAMS Park’ta oynanacak. Karşılaşma, Bein Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek. Maçın hakemi ise Arda Kardeşler olacak.

Editör: Rabia İlkay Yıldız