"Onurlu bir şekilde kalma mücadelesi veriyoruz" diyen Çankaya, şunları söyledi: "Bugün sahada rakipten çok hakemle mücadele verdik. Göz göre göre net 2 pozisyon ofsayt çekmeyerek golü yedirten yardımcı hakem, önünde oyuncumuzu taç çizgisinden dışarı kucaklayarak dışarı atan oyuncuya faul bile vermeyen, yediğimiz iki golde de bize net faul yapılan oyuncumuz yerde kalmışken devam diyerek golü yedirtten bu hakemler direkt 4 gole katkı sağladılar."

Futbol: Trendyol 1. Lig Futbol: Trendyol 1. Lig

Çankaya, maçın kırılma noktalarından birinin 50. ve 55. dakikalarda gördükleri kırmızı kartlar olduğunu belirterek, "Dayanamadım önce beni sonra başkanımızı atarak maçtan atan hakemler, maçı katletmiştir. 60. dakikada genç oyuncumuzu oyundan atarak direncimizi iyice kırdılar. Pozisyon bilgisi sıfır olan bu hakemler, bizi her pozisyonda cezalandıran, rakibin yaptığı faulleri vermeyip bizi oyundan ve skor olarak düşürmek için her şeyi yaptı. Takımımızın elinden gelen iyi niyetli mücadelesinin karşılığını bugün hakemler çalmıştır."

Son olarak, "Bu hakemler cezaya girecektir, eminim. Malatya bölgesi, bu hakemler başka takımlarında canını yakmasın. Takipçisi olacağım. Kendi özeleştirimizi de yapıyorum. Sayısız net pozisyonlara girip atamıyoruz. Kimse skorlara bakarak aldanmasın. Takım iyi yolda. Mücadelemiz devam edecektir" ifadelerini kullandı.