İşte Buruk'un maçla ilgili değerlendirmeleri:

Buruk, ilk yarıda takımın şampiyon Galatasaray gibi oynadığını belirtti. İlk yarıda net bir skorla devre arasına girildiğini ve geçen sezonun oyununun devam edildiğini söyledi. Başlayan kadronun maça ciddi bir şekilde yaklaştığını ifade etti.

İkinci yarıda ise çok fazla değişiklik yapıldığını ve genç oyunculara şans verildiğini dile getiren Buruk, bazı genç oyuncuların bu şansı iyi kullandığını, bazılarının ise kullanamadığını belirtti. Bu maçın onlar ve takım için bir tecrübe olduğunu sözlerine ekledi.

Maçın skoruna takılmadıklarını vurgulayan Buruk, önemli olanın maçın başında ortaya konulan oyun olduğunu ifade etti.

Buruk ayrıca, hazırlık maçlarının kadro planlaması için bir ölçü olduğunu ve bazı oyuncuların kampta kalmayabileceğini belirtti. Testlerde birçok oyuncunun hazır olduğunu gördüklerini ve konsantrasyonun üst düzeyde olduğunu söyledi. İkinci yarıda oyun kalitesinin düştüğünü ve daha fazla top kaybı yapıldığını dile getirdi.

Sakatlık konusunda ise Emre Kılınç'ın ufak bir sakatlığı olduğunu ve Yusuf Demir'in maçta oynayamadığını söyledi. Buruk, geniş bir kadro ve oyuncu rotasyonu planladıklarını ve bazı oyuncuların iyi işler yaptığını ifade etti.

Genç kaleciler Batuhan ve Jankat hakkında konuşan Buruk, Batuhan'a topun fazla gelmediğini ancak Jankat'ın daha fazla top kaybettiğini söyledi. Transfer sürecinin devam ettiğini ve yeni transferlerin en kısa sürede takıma katılmalarını beklediklerini belirtti.

Son olarak, Barış Alper Yılmaz'ın tek forvet olarak oynadığını ve forvet bölgesinde büyük bir eksiklik olduğunu ifade eden Buruk, oyuncuların dönmesiyle takımın daha güçleneceğini ve psikolojik olarak güçlendiklerini sözlerine ekledi.

Muhabir: User 1