Niğde merkeze bağlı Yeşilgölcük beldesinde bir düğünde çıkan bıçaklı ve sopalı kavgada iki kişi ağır yaralandı. Olay, düğün esnasında yaşanan gerginlik sonucu meydana geldi.

Kavga Nasıl Çıktı?

Yeşilgölcük beldesinde düzenlenen düğünde, Muhammet E. (35), Mustafa E. (37), Polat E. (23), Doğanay E. (15) ve Serkan E. (18) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu, Muhammet E. ve Mustafa E. bıçakla ağır yaralandı.

Mersin'de av tüfeğiyle vurulan baba ile oğlu ve gelini öldü Mersin'de av tüfeğiyle vurulan baba ile oğlu ve gelini öldü

Müdahale ve Yaralıların Durumu

Olayın hemen ardından düğün yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, bıçakla yaralanan Muhammet E. ve Mustafa E.’ye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, yaralıları Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Hastaneye sevk edilen yaralıların durumunun ağır olduğu bildirildi.

Şüpheliler ve Soruşturma

Olayla ilgili olarak jandarma, olay yerinde gözaltına aldığı 3 şüpheliyi sorgulamak üzere karakola götürdü. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor. Olayın nedenine ve kimin sorumlu olduğuna dair detayların ortaya çıkması için soruşturma sürdürülüyor.

Yeşilgölcük beldesinde yaşanan bu üzücü olay, düğünlerin sosyal etkinliklerin yanı sıra güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Gelişmeler ve yaralıların sağlık durumuyla ilgili bilgiler ilerleyen saatlerde paylaşılacak.

Editör: Resul Özdil