CHP Osmaniye İl Genel Meclis Üyesi Nejdet Vural, Köy Okullarımızı Ziyaret Ediyor

CHP Osmaniye İl Genel Meclis Üyesi Nejdet Vural, köy okullarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Vural, bu ziyaretler kapsamında köy okullarının mevcut durumunu yerinde inceleyerek, öğretmen ve idarecilerle bir araya gelip, okulların ihtiyaçlarını tespit ediyor.

Chp Osmaniye Koy Okullari

Vural, gazetemize yaptığı açıklamada, “Alibozlu, Elbeyli, Karaguz, Akdere, Gökçayır, Çitli, Çotlu, Kuşçu, Yeşilyurt, Yeni Farsak ve Çatak ilkokullarımızı ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz sırasında, idareci ve öğretmenlerle görüşerek okullarımızın sorunlarını ve eksikliklerini belirlemeye çalıştık. Köy okullarımızı canlandırmak ve desteklemek için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Chp Osmaniye Koy

Düziçi'nde 2-3 Ekim 2024 Vefat Edenler Düziçi'nde 2-3 Ekim 2024 Vefat Edenler

Ziyaretler sırasında sadece gözlem yapmakla kalmayan Vural, öğrencilere ve okullara çeşitli hediyelerle de destek verdi. Kalem, denge oyunları, spor ve müzik aletleri, satranç takımı ve Türk bayrağı gibi hediyeler dağıtılarak öğrencilere moral verildi. Vural, bu hediyeler konusunda destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Chp Okullari Ziyaret

Bu anlamlı ziyarette Vural’a, CHP İl Genel Meclis Üyesi Osman Şen, CHP İlçe Yöneticilerinden Cihangir Yayvan ve Mustafa Kale de eşlik etti. Vural, kendisine eşlik eden partililere de teşekkür etti.

Chp Osmaniye Koy Ziyaret

Editör: Ersin ŞİMŞEK