NCZ Group’tan Osmaniye Konteyner Kentindeki Çocuklara Anlamlı Destek Osmaniye konteyner kentinde yaşayan çocuklar, NCZ Group’un dokunuşuyla unutulmaz bir gün yaşadılar.

Şirket ortakları Mehmet Akif Selçuk, Savaş Münir Sungur ve İlhan Karataş, konteyner kentte kalan çocuklara çeşitli hediyeler vererek onların mutluluğuna ortak oldular.

kONTEYNER kENT

NCZ Group yetkilileri, konteyner kent sorumlusu Oktay Deniz, Arzu Adıyaman ve ekiplerine teşekkürlerini ileterek, “Osmaniye, diğer 10 il gibi büyük bir deprem atlattı. Bütün Türkiye hatta dünya birlik oldu. Ancak aradan geçen sürede bu destekler gün geçtikçe azaldı. Hâlen depremin acılarını sarmaya çalışan çocuklarımız ve aileleri var. Konteyner kentte yaşam mücadelesi veriyorlar. Biz de gücümüz ölçüsünde onların yanında olmak ve destek vermek istedik. Gözlerindeki mutluluğa ortak olmak istedik. Bundan sonraki süreçte de elimizden geldiğince depremzede ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz,” dedi.

Whatsapp Image 2024 07 08 At 18.20.02

Depremzede aileler, NCZ Group’un bu anlamlı desteğini büyük bir sevinçle karşıladı. Bir anne, “Çocuklarımızın yüzü uzun zamandır bu kadar gülmemişti. Bu hediyeler onların moralini çok yükseltti,” diye konuştu. Başka bir baba ise, “Bu zor günlerde yanımızda olan herkese minnettarız. NCZ Group’un desteği bize umut verdi,” ifadelerini kullandı.

İzmir Körfezi'ne 'nefes' olacak... Eylem planı açıklanıyor İzmir Körfezi'ne 'nefes' olacak... Eylem planı açıklanıyor

Whatsapp Image 2024 07 08 At 18.20.27

NCZ Group’un bu örnek davranışı, konteyner kentteki çocuklar için büyük bir moral kaynağı oldu. Bu tür yardımların, depremzedelerin yaralarını sarmada ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. NCZ Group, bundan sonraki süreçte de depremzede ailelerin yanında olma sözünü vererek, dayanışmanın ve birlikteliğin en güzel örneklerinden birini sergiledi.

Whatsapp Image 2024 07 08 At 19.23.44

Muhabir: Fatma Hakkoymaz Şimşek