Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda F Grubu'nun üçüncü ve son maçında A Milli Futbol Takımı, bu akşam TSİ 22.00'de Hamburg'da bulunan Volkspark Stadyumu'nda Çekya ile mücadele edecek. Milliler, grubun ilk karşılaşmasında Gürcistan'ı 3-1 mağlup ederken, ikinci müsabakada Portekiz'e 3-0 kaybetti ve grupta 3 puanla ikinci sırada bulunuyor. Çekya ise Portekiz'e 2-1 yenilirken, Gürcistan ile 1-1 berabere kaldı ve 1 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Büyük Destek

Maç öncesinde Türk taraftarlar, Hamburg meydanında toplanarak millilere büyük destek verdi. Binlerce Türk taraftarı, meşaleler yakarak ve tezahüratlar söyleyerek A Milli Takım'a moral verdi. Sokakları kırmızı-beyaza çeviren taraftarlar, coşkulu bir şekilde maçın oynanacağı stadyuma yürüdü.

Taraftarların İnancı Tam

Almanya ve çevre ülkelerde yaşayan, ayrıca Türkiye’den de maça gelen taraftarlar, ay-yıldızlıların Çekya'yı mağlup edip son 16'ya yükseleceğine inanıyor. Taraftarlar, "Milli takımımıza güveniyoruz ve Çekya karşısında galip geleceğiz" şeklinde konuştu.

Editör: Ersin ŞİMŞEK