Bakan Göktaş, AK Parti Mersin İl Başkanlığı ziyaretinde konuştu: Bakan Göktaş, AK Parti Mersin İl Başkanlığı ziyaretinde konuştu:

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Şahin, ilçenin doğalgaz altyapısının tamamlanacağı ve bu konuda yapılan çalışmaların hızlandırıldığı bilgisini paylaştı.

Milletvekili Şahin’den Andırın’a Doğalgaz Müjdesi (2)Şahin, Ankara’da Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Alpaslan Bayraktar ile gerçekleştirdiği görüşmede, Andırın’ın doğalgaz altyapısındaki eksikliklerin giderilmesiyle ilgili detayları ele aldıklarını belirtti. Yapılan istişareler sonucunda, 2027’de planlanan doğalgaz projelerinin öne alındığı ve Andırın’da doğalgaz çalışmalarının 10 gün içinde başlayacağı, 1,5 ay içerisinde ise tüm evlere doğalgaz verileceği duyuruldu.

Milletvekili Şahin’den Andırın’a Doğalgaz Müjdesi (3)Milletvekili Şahin, Andırın’da halka yaptığı açıklamada, “Andırın’ımız yarım kalan doğalgazına kavuşuyor. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Alpaslan Bayraktar’ı ziyaret ederek ilçemize verilecek doğalgaz ile ilgili yapılan çalışmaları istişare ettik. Doğalgaz için Armada Şile’de görüşmeler yaptık ve süreci hızlandırdık. Bu kış Andırın merkezinde kimse odun almayacak. Bu sevindirici haberi sizler çoktan hak ettiniz” dedi.

Milletvekili Şahin’den Andırın’a Doğalgaz Müjdesi (1)Halkla uzun sohbetler eden ve taleplerini dinleyen Milletvekili Şahin, Andırınlıların kendisine olan güvenine teşekkür ederek, “Sizden sadece dua bekliyorum. Andırın her şeyin en iyisini hak ediyor. Buraya hizmet etmek, ilçeme hizmet etmek benim boynumun borcu. Belediye Başkanımız ve ilçe Başkanımız, halkın taleplerini masaya yatırıyor ve biz de bu talepler doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Milletvekili Şahin, Andırınlılardan kömbe yapma sözü aldı ve doğalgazın ilçeye gelmesiyle birlikte vatandaşların kış aylarında daha rahat bir yaşam süreceklerini vurguladı. Andırın halkının bu müjdeyle yüzleri gülerken, Milletvekili Şahin’in ilçeye olan katkıları ve samimi yaklaşımı takdir topladı.

Kaynak: Foto: Sosyal Medya