Özellikle Marmara’nın kuzeydoğusu, Akdeniz’in Toroslar Mevkii, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ve doğusu ile İç Anadolu'nun kuzey kesimlerinde (Sivas hariç) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Niğde, Kütahya, Osmaniye, Adana ve Hatay çevrelerinde de yağışlar bekleniyor.

Yağış (1)Osmaniye'de Yağış Bekleniyor

Meteoroloji, Osmaniye ve çevresinde yaşayan vatandaşları sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlara karşı uyardı. Yağışların özellikle gün içerisinde etkili olması bekleniyor. Vatandaşların ani su baskınlarına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önerildi.

Yağış (2)

Hava Sıcaklığı Mevsim Normallerinde

Meteoroloji yetkilileri, hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacağını, mevsim normalleri civarında seyredeceğini bildirdi. Sıcaklıkların düşmemesi, özellikle yağış sonrası nem oranında artışa neden olabilir.

Ak Parti Düziçi İlçe Başkanlığı İçin 4 İsim Ankara'ya Çağrıldı Ak Parti Düziçi İlçe Başkanlığı İçin 4 İsim Ankara'ya Çağrıldı

Yağış (3)

Rüzgar Orta Kuvvette Esecek

Rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeybatı yönlerden, güney ve doğu kesimlerinde ise batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Rüzgarın hızının yer yer artış göstermesi, yağışın etkisini artırabilir.

Osmaniye ve çevresindeki vatandaşların hava durumunu yakından takip etmeleri ve gerekli tedbirleri almaları önemle tavsiye ediliyor.

Editör: Mehmet Çardak