Memphis Depay için Galatasaray-Inter Rekabeti Kızıştı

Derya Yanık Cenevre'de İslamofobi ve Filistin İçin Harekete Geçti Derya Yanık Cenevre'de İslamofobi ve Filistin İçin Harekete Geçti

Transfer döneminde hareketli günler geçiren Galatasaray, Memphis Depay’ı kadrosuna katmak için ciddi bir baskı yapıyor. Süper Lig’de şampiyonluk hedefiyle hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, sağ bek Elia Jelert’in ardından şimdi de Hollandalı yıldızla ilgileniyor.

Inter de Devrede

La Gazzetta dello Sport’un haberine göre, Inter de Memphis Depay transferinde devrede. İtalyan devi, Depay’a resmi teklif sundu. Galatasaray’ın da ilgisi doğrultusunda, iki kulüp arasında büyük bir rekabet yaşanıyor.

Depay’ın Talebi

Memphis Depay’ın maaş talebinin yıllık net 5 milyon euro olduğu belirtiliyor. Bu talep, bonuslar hariç olarak ifade ediliyor. Depay’ın, Galatasaray’la anlaşamaması durumunda Inter’le sözleşme imzalayabileceği vurgulandı.

Geçen Sezon Performansı

Geçtiğimiz sezon Atletico Madrid formasıyla 31 maça çıkan Memphis Depay, 1205 dakikada 9 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Galatasaray ve Inter arasındaki bu transfer rekabeti, futbolseverlerin dikkatini çekiyor.

Editör: Rabia İlkay Yıldız