CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Kaya, Osmaniye'de ziyaretlerde bulundu CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Kaya, Osmaniye'de ziyaretlerde bulundu

İl Başkanı Levent Ersoylu, 7 Eylül 2024 Cumartesi günü Kadirli, Toprakkale ve merkez ilçe kongrelerinin ardından il kongresini gerçekleştireceklerini açıkladı.

Siyaset Halkın Yararına Yapılmalıdır

Konuya ilişkin açıklama yapan Ersoylu, Memleket Partisi olarak olağan kongre sürecini başlattıklarını duyurdu. Siyasetin her zaman halkın yararı için yapılması gerektiğini vurgulayan Ersoylu, "Siyasi hayatım boyunca hep bu prensibe dikkat ettim. Sayın Genel Başkanımız Muharrem İnce'nin kurduğu Memleket Partisi, ülkemizde yeni bir heyecan yaratmıştır. Bizler de ülkemizi ve halkımızı çok seviyoruz ve Osmaniye'de çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz" dedi.

Memleket Partisi Osmaniye’de Kongre Sürecini Başlatıyor 1

Osmaniye'nin Doğru Projelere İhtiyacı Var

Osmaniye’nin gelişimi için doğru projelere ihtiyaç duyulduğuna dikkat çeken Ersoylu, "Osmaniye'de halkımızın mutlu olmadığını gözlemliyorum. Önümüzdeki süreçte, ilimizle ilgili yapılması gereken öncelikli projeleri dile getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Gençlere Çağrı

Gençleri Memleket Partisi’ne katılmaya davet eden Ersoylu, tüm partilileri ve partiyi destekleyenleri kongreye davet etti. Kongrelerin ardından çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirten Ersoylu, "Memleket Partisi'nin neferleri olarak halkımıza ulaşarak neden partimize oy vermeleri gerektiğini anlatacağız. Bu noktada inançlı ve kararlıyız" dedi.

Memleket Partisi, Osmaniye’deki kongre süreciyle birlikte, hem ilde hem de ülkede siyasi çalışmalarına yeni bir ivme kazandırmayı hedefliyor.

Editör: Resul Özdil