Saimbeyli'de İlköğretim Haftası kutlandı Saimbeyli'de İlköğretim Haftası kutlandı

2019 yılında çekilen bu yapım, güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici görsel efektleriyle dikkat çekiyor. Yönetmen koltuğunda Joachim Rønning’in oturduğu filmde, başrolleri Angelina Jolie ve Elle Fanning paylaşıyor.

Filmin Konusu

Yıllar Malefiz (Angelina Jolie) ve Aurora'ya (Elle Fanning) iyi davranmıştır. İntikam ve acı dolu geçmişlerinin yerini sevgi ve anlayışa bıraktığı bu süreçte, ikili arasında güçlü bir bağ oluşmuştur. Ancak insanlar ve periler arasındaki eski düşmanlık devam etmektedir. Aurora’nın Prens Phillip ile evliliği iki farklı dünyayı bir araya getirme umudu taşırken, beklenmedik olaylar yeni ittifakları ve büyük bir savaşı ortaya çıkarır. Malefiz ve Aurora kendilerini zıt taraflarda bulurken, bu savaş ilişkilerini test eder ve gerçekten aile olup olmadıklarını sorgulamalarına neden olur.

Başarılı Oyuncu Kadrosu

Filmin etkileyici atmosferi, güçlü oyuncu performanslarıyla daha da ön plana çıkıyor. Başrollerde Angelina Jolie’nin canlandırdığı karanlık ama derin bir karakter olan Malefiz, izleyicilere bir kez daha kendine hayran bırakıyor. Aurora rolünde ise genç yetenek Elle Fanning, masumiyeti ve kararlılığıyla dikkat çekiyor. Filmin diğer önemli oyuncuları arasında:

  • Michelle Pfeiffer (Kraliçe Ingrith),
  • Harris Dickinson (Prens Phillip),
  • Sam Riley (Diaval),
  • Ed Skrein (Borra),
  • Lesley Manville, Robert Lindsay ve Juno Temple bulunuyor.

Malefiz 2: Kötülüğün Gücü, fantastik dünyalarla dolu, etkileyici bir hikaye sunarken, izleyicilere aile, sadakat ve savaşın getirdiği zorluklar hakkında düşündürücü mesajlar veriyor.

Editör: Resul Özdil