İSTANBUL (AA) - Logo Yazılım, küçük ölçekli işletmelere yönelik yeni çözümü Logo Bulut ERP Lite paketini kullanıma sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, söz konusu paket, gelişmiş ön muhasebe fonksiyonlarıyla kendi kategorisinde en zengin özellik setini sunarak küçük ölçekli işletmelerin dijitalleşme süreçlerini desteklemeyi amaçlıyor.

Logo Bulut ERP Lite, stok ve envanter yönetimi, seri ve lotlu malzeme takibi, e-İhracat ve GİB defter beyan entegrasyonu gibi özelliklerle dikkati çekiyor. Şirket ayrıca, satın alma ve satış siparişleri, cari hesap ve finans yönetimi, çek ve senet işlemleri gibi çeşitli ön muhasebe fonksiyonlarını da kullanıcılarına sunuyor.

Logo Yazılım, bu yeni pakete geçen kullanıcılara, ücretsiz e-Belge çözümleri, 1 yıllık e-İmza hizmeti ve yıllık 1500 kontör hediyesi gibi çeşitli avantajlar da sunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Logo Grup Teknoloji Direktörü (CTO) İsmail Duran, küçük ölçekli işletmelerin dijitalleşmesinin rekabetin güçlenmesi ve ekonominin dinamizmi açısından önem taşıdığını vurguladı.

Akıllı Sayaç Zorunluluğu Geliyor: MASS Sistemi Akıllı Sayaç Zorunluluğu Geliyor: MASS Sistemi

Duran, "İş yazılımları, işletmelerin operasyonlarını daha verimli hale getiriyor, kaynakların daha etkin kullanılmasına olanak tanıyor. Gelişmiş bir ön muhasebe paketi olan Logo Bulut ERP Lite, küçük ölçekli işletmeler için kullanım kolaylığı ve maliyet avantajı sağlıyor. Bu yeni paketimiz ile mevcutta kullandığı ön muhasebe programından daha fazlasına ihtiyaç duyan işletmeleri, gelişmiş özelliklerle donatılmış yeni bir paketle buluşturuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kullanıcıların herhangi bir sunucu ya da donanım yatırımına gerek kalmadan bulut tabanlı bir servisin avantajını yaşadığına vurgu yapan Duran, "Her sektörden tüm ölçekteki işletmelerin farklılaşan ihtiyaçları için çözüm kümemizi genişletmeyi sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: aa