Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvime göre, 29 Temmuz – 2 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen ikinci nakil başvuruları, e-okul sistemi üzerinden yapılabiliyor.

Nakil Sonuçları ve Üçüncü Nakil Süreci

İkinci nakil başvurularının ardından, sonuçların 5 Ağustos 2024 tarihinde ilan edilmesi bekleniyor. İkinci nakil döneminde yerleşemeyen öğrenciler için, üçüncü nakil süreci başlayacak. Bu süreçte, 6-14 Ağustos tarihleri arasında boş kalan kontenjanlara başvurular alınacak. Başvurular, il/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonları tarafından değerlendirilecek.

Yatılılık Başvuruları ve Yerleştirme Sonuçları

Yatılılık başvuruları, 19-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında alınacak ve yatılılık yerleştirme sonuçları ise 26 Ağustos 2024 tarihinde ilan edilecek.

Yusuf Dikeç Soru Oldu: KPSS Ortaöğretim Sınavında Güncel ve Kültürel Sorular Dikkat Çekti Yusuf Dikeç Soru Oldu: KPSS Ortaöğretim Sınavında Güncel ve Kültürel Sorular Dikkat Çekti

Osmaniye’deki velilerin, LGS ikinci nakil başvurularını son güne bırakmadan tamamlamaları ve süreci dikkatle takip etmeleri önem taşıyor. Bu aşamada herhangi bir aksaklık yaşamamak için e-okul üzerinden başvurularını tamamlamaları ve gerekli kontrolleri yapmaları öneriliyor.

Editör: Mehmet Çardak