Geely GU 07: 10 Dakikada %80 Şarj ile 600 KM Geely GU 07: 10 Dakikada %80 Şarj ile 600 KM

25 yaşındaki Kübra Özdemir, jet skiden düşerek hayatını kaybetti. Genç kızın, kazadan bir hafta önce olay yerinin videosunu çekip paylaştığı ortaya çıktı. İşte detaylar…

Kübra Özdemir'in Acı Sonu

25 yaşındaki Kübra Özdemir, serinlemek amacıyla erkek arkadaşıyla birlikte İznik Gölü'ne gitti. Çift, burada jet ski ile gölde tur atmaya başladı. Ancak, Özdemir dengesini kaybederek suya düştü.

Erkek Arkadaşı Durumu Fark Edemedi

Erkek arkadaşı, ne olduğunu anlayamadan geri döndüğünde Kübra'yı suyun üzerinde göremedi. Panik içinde yardım çağıran genç adamın ihbarı üzerine cankurtaran ve arama kurtarma ekipleri olay yerine geldi.

Arama Kurtarma Çalışmaları Başladı

Kübra Özdemir'in düştüğü bölgede hemen arama çalışmaları başlatıldı. Ekipler, genç kızı bulduklarında suya atlayarak onu çıkardı. Özdemir’i hayata döndürmek için verilen mücadele kameralar tarafından kaydedildi.

Tüm Müdahelelere Rağmen Hayatını Kaybetti

Kübra Özdemir, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak, tüm çabalara rağmen genç kız hayatını kaybetti. Özdemir'in kazadan bir hafta önce İznik Gölü'nde çektiği ve sosyal medyada paylaştığı video, yürekleri daha da burktu.

Editör: Ersin ŞİMŞEK