Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti, Şarampole Yuvarlandı

Adıyaman’da meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Olay, Adıyaman - Çelikhan Karayolu’nun 10. kilometresinde meydana geldi. Sinan Gezici yönetimindeki 27 BTK 34 plakalı Tofaş marka otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı.

Adana ve çevre illerde Çanakkale Deniz Zaferi'nin 110. yıl dönümü kutlandı Adana ve çevre illerde Çanakkale Deniz Zaferi'nin 110. yıl dönümü kutlandı

Kazazedelerden İkisi Hastaneye Gitmeyi Reddetti

Kazanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sürücü Sinan Gezici ile araçta bulunan Yusuf Murat ve Vedat Bulkaç yaralandı.

İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılardan sürücü Sinan Gezici, sağlık ekiplerince Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak diğer yaralılar, sağlık ekiplerinin tüm ısrarlarına rağmen hastaneye gitmeyi reddederek olay yerinden ayrıldı.

Kaynak: İHA