Cemil Meriç Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri, Vaneda T-shirt Tasarım Atölyesi'nde bir araya gelerek yaratıcı becerilerini sergiledi.

Gemlik Kitap Limanı kapılarını açıyor Gemlik Kitap Limanı kapılarını açıyor

Atölye çalışmasında, gençler t-shirt tasarımı için özgün malzemeler kullanarak hayal güçlerini özgürce ortaya koyma fırsatı buldular. Tasarımlarında yaratıcılıklarını konuşturan öğrenciler, aynı zamanda kendilerini ifade etmenin mutluluğunu yaşadılar. Etkinliğe, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın eşi Figen Büyükakın da katılarak gençlere destek oldu ve atölyeye renk kattı.

Vaneda markasının kurucusu Kadir Yılmaz, etkinlikte yaptığı konuşmada, projenin toplumsal önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Türk üretici bir marka olarak, sosyal sorumluluk projelerine dahil olmak bizim için büyük bir mutluluk. Öğrencilerimizle geçirdiğimiz bu özel anların toplumsal değeri çok yüksek. Bu tür etkinlikler, bize toplumla olan bağımızı güçlendirme fırsatı sunarken markanın topluma olan katkısını arttırıyor. Gelecekte de benzer sosyal sorumluluk anlayışını sürdürmeyi planlıyoruz.”

Etkinlik, Kocaeli’nde engelli bireylerin yaratıcılıklarını geliştirmelerine ve topluma daha aktif bir şekilde katılmalarına olanak tanıyan anlamlı bir adım olarak hafızalarda yer etti.

Editör: Resul Özdil