Ziyaret sırasında, Kaymakam Dolu'ya İlçe Özel İdare Müdürü Zübeyir Bozdayı, Bakımevi Sorumlusu Mehmet Yükselir, Burak Çeribaş ve Sağlık Kültür ve Sosyal Hizmetler Sorumlusu Ömer Faruk Durmuşoğlu eşlik etti.

Kaymakam Erdinç Dolu, Kadirli İlçe Özel İdare Şantiyesini Ziyaret Etti (1)Şantiyede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Dolu, tesisleri gezerek projelerin ilerleyişini yerinde değerlendirdi.

Kaymakam Erdinç Dolu, Kadirli İlçe Özel İdare Şantiyesini Ziyaret Etti (2)Ziyaret sırasında, personele görevlerinde başarılar dileyen Dolu, yapılan işlerin Kadirli'nin gelişimi açısından önem taşıdığını vurguladı.

Osmaniye'de ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı Osmaniye'de ağaca çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

Kaymakam Erdinç Dolu, Kadirli İlçe Özel İdare Şantiyesini Ziyaret Etti (3)Kaymakam Dolu, ilçe genelindeki kamu hizmetlerinin etkin bir şekilde sürdürülmesinin yanı sıra, projelerin zamanında ve kalite standartlarına uygun olarak tamamlanmasının önemine değindi.

Kaymakam Erdinç Dolu, Kadirli İlçe Özel İdare Şantiyesini Ziyaret Etti (4) Şantiyede görevli personele moral ve motivasyon desteği sağlayan Dolu, ilçede yürütülen çalışmaların daha da verimli hale gelmesi için gerekli desteği vereceklerini belirtti.

Kaynak: Foto: Kadirli Kaymakamlığı