Kadirli ve çevresindeki bölgelerde çiftçilere önemli hizmetler sunan KARASAKAL TARIM, bu yıl GK LİDAŞ Lisanslı depoculuğu hizmetini de bünyesine ekledi. Buğday hasadının başlamasıyla birlikte, TMO ve TARIM BORSASI garantisiyle ürün kabulüne başlayan KARASAKAL TARIM, çiftçilerin ürünlerini en karlı şekilde değerlendirmesini sağlıyor.

Yeni tesisleriyle birlikte, bölge çiftçilerine üretim sürecinde ve sonrasında güçlü bir destek sağlayan KARASAKAL TARIM, devletin belirlediği fatura, nakliye ve depolama destekleriyle çiftçilere ekonomik avantajlar sunuyor. Böylelikle, çiftçiler ürünlerini güvenle teslim edebilir ve karlı bir şekilde pazarlayabilirler.

Karasakal Tarim Güvenin Ve Güvenilirliğin Adresi (2)KARASAKAL TARIM ailesi, çiftçilerle birlikte el ele, her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor. "KARASAKAL ZIRAAT" adı altında oluşturdukları çiftçi marketi, zirai ilaç, bitki besleme ve çeşitli gübre çeşitlerini çiftçilerin hizmetine sunuyor.

Ayrıca, "GK TARIM" ve "GK LIDAS" olarak adlandırılan diğer hizmetleriyle, çiftçilere serbest ürün alımı ve tarım borsası garantili ürün alımı gibi seçenekler sunuluyor.

İletişim için telefon: 0 530 344 0240 - 0541 446 0474

Muhabir: Resul Özdil