Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda gerçekleşen karşılaşmada ev sahibi ekip, Serdar Eylik'in 45+6. dakikada attığı golle galibiyeti elde etti.

Karabük İdman Yurdu, Osmaniyespor Fk’yı 1 Mağlup Etti (2)Maçın Özeti

İlk yarıda dengeli bir oyun sergileyen iki takım da gol yollarında zorlandı. Karabük İ.Y., 36. dakikada Abdülkadir Akyıldız’ın pozisyonuyla tehlike yarattı. 42. dakikada Tolga Mert Aslan’ın etkili mücadelesiyle oyun hızlandı. İlk yarının uzatma dakikalarında Serdar Eylik’in golüyle Karabük İ.Y., soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Karabük İ.Y., oyuncu değişiklikleriyle oyun üstünlüğünü korumaya çalıştı. Osmaniyespor ise skoru dengelemek için yaptığı hamlelerde başarılı olamayınca maç Karabük İ.Y.’nin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Karabük İdman Yurdu, Osmaniyespor Fk’yı 1 Mağlup Etti (1)Kritik Anlar

  • 36' Abdülkadir Akyıldız (Karabük İ.Y.) ceza sahasında tehlikeli bir pozisyon yakaladı, ancak kaleci Tolgahan Acar gole izin vermedi.
  • 45+6' Serdar Eylik'in attığı gol, Karabük İ.Y.’yi öne geçirdi.
  • 49' Abdülkadir Akyıldız (Karabük İ.Y.) sarı kart gördü.
  • 88' Ege Okka (Osmaniyespor FK) sarı kartla cezalandırıldı.

459969575 18248472685280765 2489779712910161946 NTeknik Direktörlerin Yorumu

Karabük İ.Y. Teknik Direktörü Ogün Ruhi Demir, maç sonrası yaptığı açıklamada, “Takımımın disiplinli ve mücadeleci oyunuyla gurur duyuyorum. Zor bir rakip karşısında aldığımız galibiyet, önümüzdeki maçlar için motivasyon kaynağı oldu,” dedi.

Prontotour, 'Kadın Hentbol Milli'lerin resmi sponsoru oldu Prontotour, 'Kadın Hentbol Milli'lerin resmi sponsoru oldu

Osmaniyespor FK Teknik Direktörü Gürkan Ferhatoğlu ise “İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Son vuruşlarda etkili olamadık ve maalesef mağlup olduk. Ancak takımımın performansından memnunum, toparlanacağız,” şeklinde konuştu.

Maç Sonucu

Karabük İdman Yurdu 1-0 Osmaniyespor FK

  • Gol: Serdar Eylik (45+6')
  • Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu
  • Hakem: Melih Aldemir

Bu sonuçla Karabük İ.Y., ligde kritik bir galibiyet alırken, Osmaniyespor FK ise deplasmandan puansız döndü.

İşte maçın tamamı...

Editör: Resul Özdil