Öğretmenevinde gerçekleştirilen etkinliğe, Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar, Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alparslan Karcı, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ile muhtarlar katıldı.

Kadirli Kaymakamı Yakup Güney İçin Veda Gecesi Düzenlendi (2)DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Yanık'tan, Filistin'deki Soykırıma Karşı Uluslararası Destek Çağrısı Yanık'tan, Filistin'deki Soykırıma Karşı Uluslararası Destek Çağrısı

Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar ve Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alparslan Karcı, yaptıkları konuşmalarda Kaymakam Güney'e ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, yeni görev yerinde başarılar diledi. Başkan Olcar, "Kaymakam Güney'in ilçemize yaptığı katkılar unutulmaz. Yeni görevinde de aynı başarıyı göstereceğine inanıyoruz" dedi.

Kadirli Kaymakamı Yakup Güney İçin Veda Gecesi Düzenlendi (4)KAYMAKAM GÜNEY'DEN VEDA MESAJI

Veda gecesinde duygusal bir konuşma yapan Kaymakam Yakup Güney, Kadirli halkını yakından tanımaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Görev yaptığım süre boyunca herkesle iyi ilişkiler içinde olduk ve birlikte ilçemize hizmet etmek için elimizden geleni yaptık. Eskişehir'de de kapımız ve gönlümüz sizlere her daim açık olacaktır. Sizlere en derin sevgi ve saygılarımla veda ediyorum. Allah’a emanet olun" dedi.

Kadirli Kaymakamı Yakup Güney İçin Veda Gecesi Düzenlendi (3)HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİLDİ

Görev süresi boyunca ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Kaymakam Güney'e, Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar tarafından çeşitli hediyeler ve plaket takdim edildi. Gece, katılımcıların Kaymakam Güney’e yeni görevinde başarılar dilemesi ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

Kadirli Kaymakamı Yakup Güney İçin Veda Gecesi Düzenlendi (5)TOPLUMUN HER KESİMİNDEN KATILIM

Veda gecesi, Kaymakam Güney’in Kadirli’de bıraktığı olumlu izleri bir kez daha gözler önüne serdi. Kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve muhtarların yoğun katılımı, Güney’in görev süresi boyunca toplumun her kesimiyle kurduğu güçlü bağları ortaya koydu.

Kaymakam Yakup Güney, Kadirli’deki görev süresi boyunca yaptığı başarılı çalışmalar ve kurduğu güçlü ilişkilerle iz bırakırken, Eskişehir'deki yeni görevinde de aynı başarıyı göstermesi temennisiyle uğurlandı.

Editör: Ersin ŞİMŞEK