Düziçi-Andırın Yolundaki Köprünün Vidaları Sökülmüş! Tehlike Büyüyor Düziçi-Andırın Yolundaki Köprünün Vidaları Sökülmüş! Tehlike Büyüyor

İade-i ziyaret kapsamında gerçekleşen buluşmada, Kaymakam Dolu ve Başkan Olcar, bölgedeki güncel gelişmeleri ve projeleri değerlendirdi.

Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu'dan Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar'a İade I Ziyaret (4)Ziyaret sırasında, her iki yetkili de Kadirli’nin sosyal ve ekonomik kalkınması için atılacak adımlar üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu'dan Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar'a İade I Ziyaret (5)Kaymakam Dolu, Başkan Olcar’ın çalışmalarını takdir ettiğini belirterek, işbirliği yapacakları projelerin önemine vurgu yaptı.

Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu'dan Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar'a İade I Ziyaret (1)Başkan Olcar ise, Kaymakam Dolu'nun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ortak projelerin Kadirli’nin geleceğine katkı sağlayacağına inandığını belirtti.

Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu'dan Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar'a İade I Ziyaret (2)Bu iade-i ziyaret, yerel yönetimlerin koordinasyonunu güçlendirme ve ortak hedeflere ulaşma noktasında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Kadirli Kaymakamı Erdinç Dolu'dan Belediye Başkanı Mustafa Mert Olcar'a İade I Ziyaret (3)Kaymakam Dolu ve Başkan Olcar, Kadirli’nin kalkınması için birlikte çalışacaklarının altını çizdi.

Editör: Resul Özdil