Antalya’da boğulma tehlikesi geçiren kişi balıkçılar tarafından kurtarıldı Antalya’da boğulma tehlikesi geçiren kişi balıkçılar tarafından kurtarıldı

İYİ Parti, yerel seçim stratejisi üzerine yaşanan içsel çatışmalarla sarsılıyor. Genel Merkezin aldığı kararlara karşı çıkan İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Naz Yavuzarslan, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlarında sert eleştirilerde bulundu.

Yavuzarslan'ın paylaşımında, özellikle yerel seçim kararına yönelik eleştirilere ağırlık verdiği görülüyor. Yavuzarslan, "Ekrem İmamoğlu'na kazandırmak/kaybettirmek üzerinden yapılan konuşmalar görüyoruz ki en çok da İYİ Parti'ye zarar veriyor." ifadelerini kullanarak, partinin içindeki gerilime dikkat çekti.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iş birliği çağrısı yapan Yavuzarslan, "Her iş birliğini destekleyeni hain ilan etmenin partiye hiçbir fayda sağlamadığı gibi zararlarını da görüyoruz." diyerek, partinin içindeki bölünmeye ve sertleşen söylemlere karşı uyarılarda bulundu.

Yavuzarslan'ın, 5 yıl önce destek verdikleri adaylara yeniden oy vermenin doğal olduğunu vurgulayarak, "Bırakın insanları bir oyları var, kime vermek isterlerse versinler. Bunu savaş/hainlik/cesaret kavramlarına büründürerek daha fazla partiyi paramparça etmeyin." dediği görülüyor.

İYİ Parti içindeki bu istifa çağrıları ve eleştiriler, parti içindeki gerilimin derinleştiğine işaret ediyor. Parti yönetimi ise konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmış değil. İlerleyen günlerde yaşanacak gelişmeler, parti içindeki bu çekişmenin yansımalarını gözler önüne sermeye devam edecek.