Konuşmasında İstanbul'un İYİ Parti için özel bir yere sahip olduğunu belirten Dervişoğlu, İstanbul'un hem maddi hem de manevi olarak partinin kalesi olduğunu vurguladı. “İstanbul sadece bizim için değil, Türkiye'de başlattığımız iyiler ve cesurlar hareketinin gerçek kalbidir” dedi.

İyi̇ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu Başaracağız, Başaracağız, Başaracağız (6)"KENDİMDEN DAHA ÇOK SİZLERE GÜVENİYORUM"

Dervişoğlu, konuşmasına devam ederken, “Kim ne söylerse söylesin, kim bulunduğu yerden İYİ Parti'ye hangi ömrü biçerse biçsin burada görüyorum ki Cenab-ı Allah bizleri, ruhlarımızı yaratırken dost kılmış” diyerek partililere olan güvenini dile getirdi. “Bunu söylerken kendimden daha çok sizlere güveniyorum değerli dava arkadaşlarım, iyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

İyi̇ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu Başaracağız, Başaracağız, Başaracağız (5)"İYİ PARTİ'YE OLAN İHTİYAÇ HER GEÇEN GÜN ARTMAKTA"

İYİ Parti’nin kuruluş sürecini ve Türkiye'nin o dönemdeki sorunlarını hatırlatan Dervişoğlu, “7 yıl önce Türkiye’nin ne büyük dertleri vardı. Gençler geleceklerinden umudunu kesmişti. Türkiye bir rejim değişikliğinin peşindeydi. O gün mevcut olan sorunlar devasa hâle gelmiş, çözülmek üzere önümüzde duruyor. İYİ Parti'yi kurduğumuz gün nasıl Türkiye için bir ihtiyaçsak; bugün aradan 7 yıl geçmiş aynı ihtiyaç devam ediyor. İYİ Parti’ye olan ihtiyaç her geçen gün daha da çok kendini hissettiriyor” dedi.

"KRİTİK BİR TARİHİ EŞİKTE ÜSTLENİLMESİ ICAP EDEN BİR SORUMLULUK VAR"

Kuruluş sürecinden bu yana zorlu dönemlerden geçtiklerini belirten Dervişoğlu, “Kurulduğumuzdan itibaren netameli günler geçirdik. Türkiye’de bir şeyler değişirken yaşadığımız olumsuzlukların bizleri de etkilememesi mümkün değildi” şeklinde konuştu. Sorumluluklarının büyük olduğunu ve bu sorumluluğu üstlenmenin İYİ Parti'nin görevi olduğunu vurguladı.

İyi̇ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu Başaracağız, Başaracağız, Başaracağız (3)"GİDENLERİN KAPILARI AÇIKTIR"

Partililere seslenen Dervişoğlu, “Bir kişinin yokluğu bizim için çok önemlidir. O sebeple bir eksiksek hiçbirimiz yokuz demektir” diyerek kırgınları ve küskünleri İYİ Parti'ye yeniden davet etti. “Kim gittiyse sadece bu partinin kapıları değil, benim kalbim ve gönlüm de ardına kadar açıktır” ifadelerini kullanarak, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Ak Parti Kadın Kolları Başkan Adayı Kurt  "Davamız, Recep Tayyip Erdoğan'ın Yolu!" Ak Parti Kadın Kolları Başkan Adayı Kurt "Davamız, Recep Tayyip Erdoğan'ın Yolu!"

"25 EKİM'DE YENİ BİR GÖNÜL SEFERBERLİĞİ İLAN EDECEĞİZ"

İYİ Parti’nin 25 Ekim’de 7. kuruluş yıl dönümünde Ankara’da yeni bir gönül seferberliği başlatacaklarını açıklayan Dervişoğlu, “Yeni bir milat önümüzdeki dönem. 25 Ekim 2017’de partimizin kuruluşunu hatırlayarak, 7 yılı geride bırakacağız ve yeniden birlik ve beraberliğimize vesile olacak yeni bir gönül seferberliği ilan edeceğiz” dedi.

İyi̇ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu Başaracağız, Başaracağız, Başaracağız (1)"MİLLETİMİZE SÖZ VERDİK; BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ"

Konuşmasını, “Gittiğim her yerde ifade ediyorum, köhnemiş bir düzen var, yıkacağız. Kurulmuş tuzaklar bozacağız. Önümüze koyulmuş engeller var, aşacağız. Milletimize söz verdik, başaracağız, başaracağız, başaracağız!” sözleriyle tamamladı. “Biz başkaları gibi Tek millet demiyoruz, Türk milleti diyoruz. Tek bayrak demiyoruz, Türk bayrağı diyoruz. Tek vatan demiyoruz, Türk vatanı diyoruz. Tek devlet demiyoruz, Türk devleti diyoruz” diyerek milliyetçi vurgular yaptı ve “Ne mutlu Türk’üm diyene!” ifadeleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Dervişoğlu'nun coşkulu ve motivasyon dolu konuşması, İYİ Parti'nin geleceğe yönelik vizyonunu ve kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: Foto: Sosyal Medya