Bakan Göktaş, AK Parti Osmaniye İl Teşkilatını Ziyaret Etti Bakan Göktaş, AK Parti Osmaniye İl Teşkilatını Ziyaret Etti

Programlarda yaptıkları konuşmalarla halka seslenen Kılıç ve Koca, Osmaniye'ye yönelik projelerini ve hizmet vizyonlarını paylaştılar.

KILIÇ “VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ”

İl Başkanı Serat Kılıç, halkın yoğun ilgisi karşısında duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Osmaniye için bir araya geldik. Halkımızın sevgisi ve desteğiyle daha güzel günler inşa etmek için buradayız. İyi Parti olarak Osmaniye'ye daha fazla hizmet sunmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

ALPASLAN KOCA “OSMANİYE'Yİ DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Belediye Başkan Adayı Alpaslan Koca ise halkın teveccühüne teşekkür ederek, "Osmaniye'nin potansiyelini ortaya çıkarmak, sorunlara çözüm bulmak ve ilimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için buradayız. Projelerimizle, şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışımızla Osmaniye'yi daha ileriye taşıyacağız" şeklinde konuştu.

HALKIN İLGİSİ

Programlara katılan halkın, İyi Parti temsilcilerine gösterdiği ilgi ve sevgi, Osmaniye'de partinin güçlenen bir destek bulduğunu gösterdi. Halk, Kılıç ve Koca'nın açıklamalarını büyük bir ilgiyle dinleyerek, projeler hakkında sorular sorma fırsatı buldu.