Demir, mesajında muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine vurgu yaparak, vatandaşla devlet arasında köprü görevi gören muhtarların demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu ifade etti.

Emeklilikte Avantajlı Yıl Seçimi Emeklilikte Avantajlı Yıl Seçimi

Mehmet Demir, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Yerel yönetimlerin en önemli yapı taşlarından biri olan muhtarlarımız, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ve taleplerini en iyi şekilde devletimize iletmekte, köylerimizde ve mahallelerimizde devletin eli ve gözü olarak önemli bir görev üstlenmektedirler. Muhtarlarımızın gayretli çalışmaları, demokrasimizin güçlenmesine katkı sağlamaktadır. Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlar, görevlerinde başarılar dilerim.”

Demir, ayrıca muhtarların zor şartlar altında büyük sorumluluklar taşıdığını ve bu fedakârca çalışmaların takdire şayan olduğunu belirterek, “İyi Parti olarak, muhtarlarımızın sorunlarını yakından takip ediyor, onların hak ettikleri değeri görmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Mehmet Demir’in yayımladığı bu mesaj, Osmaniye’deki birçok mahalle ve köy muhtarının takdirini topladı. Muhtarlar, Demir’in muhtarlık kurumuna gösterdiği hassasiyetten memnuniyetlerini dile getirdiler.

Muhabir: Resul Özdil