Saadet Partisi Mersin Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin'in İsrail ordusuna domates satışı iddialarıyla ilgili detaylar şu şekildedir:

Gazze'deki olayların ardından ortaya çıkan iddialara göre, Saadet Partisi Mersin Erdemli İlçe Başkanı Nurbaki Şahin, İsrail ordusuna kasalar dolusu domates gönderdiği suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar, bu iddiaları güçlendirdi. İsrail askerleri tarafından çekilen ve domates dolu kasaların Mersin'den gönderildiğini gösteren görüntüler, parti içinde büyük bir krize neden oldu.

Saadet Partisi Mersin İl Başkanı Mehmet Polat, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Gördüğümüz lüzum üzerine Erdemli İlçe Başkanımız Nurbaki Şahin İlçe Başkanlığı görevinden alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerini kullandı. Şahin'in görevden alınmasıyla birlikte, partideki bu olayın yerel seçimlere etkisi ve parti içi dinamikler üzerindeki yansımaları merak konusu.

Hatay'da polis ekipleri öğrencilere trafik eğitimi verdi Hatay'da polis ekipleri öğrencilere trafik eğitimi verdi

Yaşanan bu kriz, Saadet Partisi'nin seçim öncesi stratejilerini etkileyebilirken, İsrail'e yapılan domates satışının parti politikalarına aykırı olması nedeniyle kamuoyunda olumsuz bir algı oluşturabilir. Bu durum, yerel seçimlere kısa bir süre kala partinin imajını zedeleme potansiyeline sahiptir.