Instagram'dan Yeni Özellik: Hikayeler'e Yorum Yapılabilecek

Meta, Instagram'a Hikayeler'e yorum yapma özelliği getiriyor

Meta, popüler sosyal medya platformu Instagram'a yönelik önemli bir yeniliği duyurdu. Kullanıcıların, Instagram Hikayeleri'ne yorum yapabilecekleri yeni bir özelliğin üzerinde çalışıldığı açıklandı. Bu özellik sayesinde, kullanıcılar artık paylaşılan Hikayeler üzerine direkt olarak yorum yapabilecekler.

Instagram, bu yeni özelliğin etkileşimi artırmayı amaçladığını belirtti. Kullanıcılar, Hikayelerine gelen yorumları görmek ve bu yorumlara cevap vermek suretiyle daha dinamik bir etkileşim deneyimi yaşayabilecekler. Bununla birlikte, Instagram kullanıcılarına yorum gönderme seçeneğini devre dışı bırakma imkânı da sunacak.

Meta CEO'su Mark Zuckerberg, yeni özelliği sosyal medya üzerinden paylaştığı ekran görüntüsüyle tanıttı. Instagram Başkanı Adam Mosseri, Hikayeler'in uygulamanın en popüler ve yaygın kullanılan özelliklerinden biri olduğunu vurgulamıştı. Mosseri, Hikayeler formatının ana akışa içerik göndermekten daha fazla tercih edildiğini ve bu yeniliğin kullanıcı etkileşimini daha da artıracağını ifade etti.

Adana'da TEKNOFEST Savaşan İHA Yarışması devam ediyor Adana'da TEKNOFEST Savaşan İHA Yarışması devam ediyor

Yeni özelliğin Instagram kullanıcıları tarafından nasıl karşılanacağı ve etkileşim üzerindeki etkileri merakla bekleniyor.

Editör: Rabia İlkay Yıldız