Terör örgütü FETÖ'nün lideri Fetullah Gülen'in ölümü, sosyal medyada geniş yankı bulurken, İnegöl'deki bir esnafın yaptığı uygulama gündem oldu.

"Yüzde 25 Ekstra İndirim"

İnegöl'de teknik servis işletmeciliği yapan Süleyman Bayrak, iş yerinin camına astığı pankartla, "FETÖ lideri terörist elebaşı Gülen'in ölümünün şerefine yüzde 25 ekstra indirim" ifadelerini paylaştı. Bayrak, bu hamlesiyle hem Gülen’in ölümünü kutladığını hem de müşterilerine bir fırsat sunduğunu belirtti.

Mutluluk ve Hüzün İç İçe

Çekişmeli Boşanmalara Yeni Düzenleme: Davalar İçin Süre Kısalıyor Çekişmeli Boşanmalara Yeni Düzenleme: Davalar İçin Süre Kısalıyor

Bayrak, yaptığı açıklamada, "Bugün güzel bir haber aldık. Terörist lideri Fetullah Gülen'in ölüm haberini sosyal medyada gördük. Ben mutlu oldum, sevindim. Allah diğer terörist liderlerinin başına da bir an önce ölüm nasip etsin. Biz de bu şerefle onur, gurur duyalım," dedi. Aynı zamanda, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında da benzer bir tavır sergileyerek, dükkanının camına "FETÖ'cü hainler ve destekçileri giremez" yazdığını hatırlattı.

Feto Liderinin Olumu Sonrasi Kampanya Baslatti Serefine Yuzde 25 Ekstra Indirim 1729509094419 1İndirimler Devam Edecek

İndirim kampanyasının, Gülen'in ölümü nedeniyle gerçekleştirildiğini vurgulayan Bayrak, "Bu ölüm haberinin mutluluğunu yaşadığımız için indirim yapıyoruz. Allah nice teröristleri başımızdan almayı nasip etsin. Nefes almasınlar. Hatta imkan versin ki devletimiz beklemesin ecelini. Keşke biz alsaydık canlarını ama bu haberleri aldıkça seviniyoruz. Darısı diğer teröristlerin başına," diyerek düşüncelerini ifade etti.

Bayrak'ın kampanyası, yerel halk arasında farklı tepkilere yol açtı. Bazı vatandaşlar bu durumu desteklerken, bazıları ise böyle bir kutlamanın toplumda ayrışmalara yol açabileceğini savundu.

Süleyman Bayrak'ın bu uygulaması, FETÖ liderinin ölümü üzerine yapılan indirim kampanyalarının ilginç bir örneği olarak öne çıkıyor. Bu tür eylemler, toplumsal ve siyasi tartışmaları derinleştirirken, esnafın da gündeme gelmesini sağlıyor. İnegöl'de yaşanan bu olay, toplumun farklı kesimlerinin FETÖ ile mücadele konusundaki duygularını bir kez daha gözler önüne serdi.

Muhabir: Haber: Resul Özdil / Foto: İHA