Hyundai, Haziran ayı için belirlediği yeni fiyatlarla birlikte Hyundai Bayon modelinde indirimler yaparak, müşterilerine cazip fırsatlar sunuyor.

HYUNDAİ BAYON İNDİRİM KAMPANYASI!

SUV segmentinde yüksek satış rakamlarına ulaşan Hyundai Bayon, fiyat avantajı ve yeni indirimlerle dikkat çekiyor. Hyundai Bayon 1.4 Jump Manuel, Hyundai Bayon 1.4 Jump Otomatik ve Hyundai Bayon 1.4 Style Otomatik versiyonlarında 30.000 TL’lik indirim uygulanarak, müşterilere daha uygun fiyatlarla sunuluyor.

İNDİRİMLİ FİYAT LİSTESİ

Hyundai Bayon’un indirimli fiyat listesi şu şekilde açıklandı:

  • Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Jump Benzin Manuel: 1.030.000 TL
  • Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Jump Benzin Otomatik: 1.065.000 TL
  • Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Style Benzin Otomatik: 1.120.000 TL
  • Hyundai Bayon 1.4 MPI 100 PS Elite Benzin Otomatik: 1.209.000 TL
  • Hyundai Bayon 1.0 T-GDI 100 PS Style Benzin DCT: 1.225.000 TL

ÖTV MUAFİYETİ AVANTAJI

Hyundai Bayon’un fiyat listesi incelendiğinde, bu modelin ÖTV muafiyeti limitinin altında kaldığı görülüyor. Bu sayede, ÖTV muafiyeti hakkına sahip müşteriler Hyundai Bayon’u ÖTV’siz olarak satın alma imkanına sahipler. Bu durum, Bayon’u daha da cazip hale getiriyor.

Divapan AŞ, Intermob 2024 fuarında yenilikçi ürünlerini tanıttı Divapan AŞ, Intermob 2024 fuarında yenilikçi ürünlerini tanıttı

FİYAT POLİTİKASI VE PİYASA DURUMU

Hyundai, uyguladığı fiyat politikasıyla piyasa koşullarını değerlendiren müşterilerine önemli fırsatlar sunuyor. Mayıs ayına göre daha uygun fiyatlarla sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenler için bu indirimler büyük bir avantaj sağlıyor. Haziran ayının güncellenen fiyatları ile Hyundai Bayon, SUV segmentinde güçlü bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Hyundai’nin Bayon modeline yaptığı indirimler, sıfır kilometre otomobil almak isteyenler için önemli bir fırsat yaratıyor. Hem fiyat avantajı hem de ÖTV muafiyeti ile müşterilere cazip koşullar sunuluyor.

Hyundai Bayon almak isteyenler, bu fırsatları değerlendirerek daha uygun fiyatlarla yeni bir otomobile sahip olabilirler. Hyundai'nin Haziran ayı kampanyası, otomobil pazarında dikkat çekmeye devam ediyor.

Editör: Enes şimşek