Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesinde bugün itibarıyla üç farklı noktada elektrik kesintisi yaşanıyor. Şebeke arızasından kaynaklanan kesintiler nedeniyle Recep Koca Sokak, Cumhuriyet Mahallesi Kanal Sokak, ve Sarayova bölgesi elektrik hizmetinden yoksun durumda.

Şebeke Arızası Sebebiyle Kesintiler

Elektrik dağıtım şirketinden alınan bilgiye göre, Recep Koca Sokak'ta yaşanan arıza sebebiyle çalışmalar hızla devam ederken, en kısa sürede enerjinin tekrar sağlanacağı bildirildi. Aynı şekilde Cumhuriyet Mahallesi Kanal Sokak'ta da şebeke arızası nedeniyle kesinti yaşanıyor. Yetkililer bu bölgedeki sorunun da giderilmesi için ekiplerin müdahale ettiğini belirtiyor. Üçüncü kesinti ise Sarayova Köyü'nde yaşanıyor ve burada da şebeke arızası nedeniyle bölge sakinleri enerjiye erişim sağlayamıyor.

Çalışmalar Devam Ediyor

Elektrik dağıtım şirketi, üç bölgede de kesintilerin sebebinin şebeke kaynaklı olduğunu ve tamir çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Anlık arızalar olduğu için verilerin değişiklik gösterebileceği uyarısında bulunan şirket yetkilileri, enerji akışının en kısa sürede sağlanacağını ifade etti. Ancak kesin bir süre verilmemekle birlikte, ekiplerin tüm bölgelerde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü aktarıldı.

Sumbas'ta Şebeke Arızası Nedeniyle Elektrik Kesintisi Yaşanıyor Sumbas'ta Şebeke Arızası Nedeniyle Elektrik Kesintisi Yaşanıyor

Elektrik kesintisi nedeniyle mağduriyet yaşayan Hasanbeyli sakinleri, arızaların giderilmesi konusunda sabırla bekliyor. Özellikle bu tür kesintilerin yaşandığı sıcak yaz aylarında, vatandaşlar için enerji hizmetinin en hızlı şekilde geri sağlanması büyük önem taşıyor.

Kesintilerin ardından yetkililerden yapılacak açıklamalar ve enerji akışının yeniden sağlanmasıyla ilgili bilgilendirme yapılması bekleniyor.

Editör: Resul Özdil